Матеріали для будівництва → Новини

ТД Марафон » Матеріали для будівництва » Новини » В Україні оживає ринок нерухомості

В Україні оживає ринок нерухомості

Фахівці говорять про збільшення кількості охочих купити нерухомість, правда, покупці поки «полюють» на дешеві варіанти. За свідченням ріелторів, у лютому активізувався ринок нерухомості: побільшало дзвінків та переглядів об'єктів. Щоправда, кількість угод поки що не набрала такого ж ходу. Договір купівлі-продажу здійснюється там, де продавці суттєво поступаються.

За оцінками аналітиків, ціни на квартири знизилися настільки, що чимало потенційних покупців уже спроможні придбати житло без кредитів.

Компанія SV Development зазначає, що у середньому вартість квартир у столиці за січень знизилася на 6%. Найдешевшим, як і раніше, залишається Деснянський район — середня вартість 1660 дол. за 1 кв. м, найдорожчий — Печерський район, де середня ціна продажу — 3558 дол. за 1 кв. м. Тим часом SV Development зазначає, що на первинному ринку житла практично немає угод.

Тим часом, як повідомляв портал «Нерухомість на поверсі», українські забудовники вимушено пропонують тривалу розстрочку, яка сягає двадцяти років. На виплат пропонується готове на 50-70% житло, а як перший внесок за житло пропонується внести від 10% коштів.