Матеріали для будівництва → Новини

ТД Марафон » Матеріали для будівництва » Новини » Будівництва мають намір завершити

Будівництва мають намір завершити

ТОВ «Холдингова компанія «Системні інвестиції» (Київ) у 2010 році планує ввести в експлуатацію житловий будинок із вбудовано-прибудованими приміщеннями та автостоянкою по вул. Бакинської, 37-В у Києві. Для фінансування будівництва компанія випустила іменні цільові облігації (серії А-С) на 85,2 млн. грн.

Як повідомляє рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг», облігаціям присвоєно довгостроковий кредитний рейтинг uaВ- (попередній). За цими облігаціями будуть передаватися приміщення в вул. Бакинський будинок.

Підтримує рівень кредитного рейтингу участь у проекті будівництва житлового будинку генпідрядника ТОВ «Євробуд», а також обсяг власних інвестицій у проект компанії «Системні інвестиції» в обсязі 13,1 млн. грн., або 15,4% від загальної кошторисної вартості станом на 30 червня 2008 року.

Позичальник чи окремий борговий інструмент із рейтингом uaВ характеризується низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами. Дуже висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки «+» та «-» позначають проміжні категорії рейтингу щодо основних категорій (рівнів).