Матеріали для будівництва → Новини

ТД Марафон » Матеріали для будівництва » Новини » Семінар "Нові матеріали Mapei для облаштування басейнів та їх застосування"

Семінар "Нові матеріали Mapei для облаштування басейнів та їх застосування"

31 січня в м. Дніпро відбувся семінар на тему:"Нові матеріали Mapei для облаштування басейнів та їх застосування". Доповідачем виступив технічний спеціаліст Мапеї України Руденко Єгор.

Основними моментами, які торкнувся доповідач були:

1. Добавки для створення високоміцних гідротехнічних бетонів. Для бетонування в літній період Idrocrete DM.

2. Матеріали для вирівнювання поверхонь. Новий матеріал Nivoplan Plus - штукатурка, яка дозволяє вирівнювати вертикальні поверхні конструкцій для басейну без використання латексу Planicrete. Добавка для створення високоміцних стяжок з швидким набором міцності Mapei .

3. Продукти для підготовки та фарбування басейну. Mapefinish - шпаклівка гідроізоляційна, яка завдяки своїм властивостям може використовуватися без нанесення попереднього гідроізоляційного шару Mapelastic. Грунтовка Mapei Mapecoat I600 та наступний фінішний шар фарби Elastocolor Waterproof.

4. Клею для облицювання басейнів мозаїкою та плиткою.

Adesilex P9 Fiber Plus, посилений фіброволокном цементний клей, для облицювання великими форматами плитки та натурального каменю.

Keraflex Extra /a> для облицювання плиткою та всіма видами мозаїки басейнів, фонтанів, купелів, невеликих форматів (до 25 м2).

Ultralite S2 /a> цементний клей, який дозволяє без додавання латексу Isolastic, облицьовувати басейни будь-яких форматів, усіма типами мозаїки.

Ul - 2-х компонентний акрилово-поліуретановий клей, за своїми властивостями аналогічний Mapei Keralastic, але з відсутністю характерного запаху, властивого поліуретановим клеям.

З усіх питань щодо нових матеріалів звертайтеся до наших менеджерів.