Матеріали для будівництва → Продукція

Pulicol 2000
Гель для змивки старої фарби та клею.

Гель для змивки старої фарби та клею.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Pulicol випускається у вигляді гелю на основі розчинників. Легко наноситься пензлем чи шпателем. Pulicol особливо ефективний для змивки всіх клеїв та фарб на основі смол. Достатньо почекати кілька хвилин після нанесення.
ТИПІЧНІ ВИПАДКИ ЗАСТОСУВАННЯ
Змивка надлишків старого клею з підлоги з мармуру, керамічної плитки, дерева, бетону, цементних стяжок, металу і т.д.
Змиває залишки старого клею з покриттів з керамічної плитки та мозаїки, мармуру, бетону, дерева, гіпсових основ, металу, фіброцементу тощо.
Змиває фарбу з поверхонь з металу, дерева, бетону тощо. п.
РЕКОМЕНДАЦІЇ
Не змішуйте Pulicol з водою;
Не використовуйте на підставах, чутливих до дії розчинників, наприклад, на деяких видах пластику, гумових та ПВХ покриттях, поверхнях, покритих декоративними, нестійкими до розчинникам емалями, на покритих лаком дерев'яних підлогах.
Не використовуйте по фарбі, що спеклася, т.к. це малоефективно.
ЗАСТОСУВАННЯ

Нанесіть пензлем або шпателем Pulicol на залишки клею або фарби, які необхідно видалити; зачекайте, поки залишки розм'якшуються. Використовуйте для видалення плоский шпатель. Якщо поверхня гладка і неабсорбуюча, наприклад, мармур або керамічна плитка, промийте поверхню розчином каустичної соди і промийте водою. Якщо поверхня шорстка та/або абсорбуюча, наприклад, цементні стяжки або покриття з «задирками», обробіть поверхню наждачним папером або дротяною щіткою. По дерев'яним поверхням використовуйте лише наждачний папір. Не користуйтеся водою. Час очікування після нанесення поки покриття «розпушиться» залежить від типу та товщини шару клею, наприклад:
Adesilex F57 – кілька хвилин;
Adesilex V4 – кілька хвилин;
Adesilex G19 – близько 30 хвилин;
Adesilex G12 – близько 45-60 хвилин. Витрата залежить від типу і кількості клею. Як правило 300 гр/кв.м.
ЗАПЕРЕДЖЕННЯ

Pulicol не займається. Форма гелю не дозволяє швидко випаровуватися розчинникам і тому немає неприємного запаху. Проте звичайні застереження, як при роботі з хімічною продукцією, необхідні. Pulicol – шкідливий для здоров'я.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ (типові значення)

Прикреплені файли:

Pulicol.pdf 2,39 Мб спецификация Завантажити файл